Personalizirani stoli po meri

Ali ste že kdaj razmišljali o tem, kako pomembno je udobje in prilagodljivost vašega pisarniškega stola? Pri Hekainterier se zavedamo, da je ergonomija ključnega pomena za vaše dobro počutje in produktivnost med delovnim dnem. Zato vam ponujamo možnost, da si izdelate povsem unikaten pisarniški stol, ki bo popolnoma prilagojen vašim potrebam in preferencam.

STOLI PO MERI

Prilagojeno vašim potrebam

Ali potrebujete dodatno podporo za hrbet zaradi dolgih ur sedenja za računalnikom? Ali bi radi imeli možnost prilagajanja višine in nagiba sedeža, da bi ohranili optimalno držo telesa? Ne glede na to, kakšne so vaše želje, vam bomo pomagali oblikovati stol, ki bo popolnoma odražal vaše potrebe.

Poleg funkcionalnosti vam ponujamo tudi široko paleto možnosti pri oblikovanju. Ali si želite klasičen videz stola ali bolj sodoben videz s tekstilnimi materiali in živahnimi barvami? Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami vam lahko pomagamo pri izbiri materialov in oblikovanju, ki bodo ustrezali vašemu okusu in estetskemu občutku.

personalizirani stoli 01 pisarniški stoli pisarniško pohištvo
personalizirani stoli 02 pisarniški stoli pisarniško pohištvo

STOLI Z VAŠIM LOGOTIPOM

Personalizirani pisarniški stoli

Vaša blagovna znamka je edinstvena in izraža vašo identiteto ter vrednote. Zakaj ne bi te lastnosti poudarili tudi v vašem delovnem okolju? Pri nas verjamemo, da naj bi vsak element vaše pisarne odražal zgodbo in dušo vašega podjetja, vključno s pisarniškimi stoli.

Z našo storitvijo personalizacije vam omogočamo, da vaši pisarniški stoli postanejo več kot le kos pohištva – postanejo del vaše blagovne zgodbe. Z dodajanjem logotipa vaše blagovne znamke na izbrane stole ustvarjamo močno vizualno identiteto, ki se bo zlila z okoljem vaše pisarne.

Ne glede na to, ali želite diskreten logotip na hrbtišču stola ali pa bolj izstopajočo različico, ki bo krasila naslonjalo za roke, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vašo vizijo. Naša ekipa oblikovalcev bo skrbno prilagodila postopek, da bo logotip vaše blagovne znamke popolnoma ustrezen izbranim stolom.

Odkrijte popoln sedež za vaše delovno okolje

Odkrijte popolno udobje, ki se sklada z vašim slogom – Ustvarite svoj unikaten stol s Heko interier.

Ustvarjamo prostor za vaše ideje